Frikvarter og højskoleformiddage

Viby Kirke inviterer til Frikvarter for voksne og Højskoleformiddag i sognegården henholdsvis den anden tirsdag og tredje onsdag i måneden.

 

Frikvartererne hører til i den lette og underholdende genre, mens Højskoledagene bliver mere oplysende og debatskabende. 

Frikvartererne afholdes den 2. tirsdag i måneden kl. 14-16. Præsterne deltager, og der serveres kaffe og kage i pausen. Prisen er 40 kr. for det hele.

Højskoleformiddagene afholdes den 3. onsdag i måneden kl. 10-12. Her vil du blive engageret og inviteret til debat af dagens foredragsholder. Prisen er 50 kr. kaffe og rundstykker. 

Du skal ikke tilmelde dig på forhånd, bare møde op, men på grund af coronasituationen er der begrænset antal. 

Vel mødt ! Vi glæder os til at se dig.

Arrangementerne for foråret 2021 er endnu ikke helt på plads. Det foreløbige program ser således ud -  og vi tager i disse coronatider selvfølgelig forbehold for ændringer. 

 

Højskole 20. januar
AFLYST - Bodil Lodberg: Tre kvinder med passion - AFLYST
Foredrag ved Bodil Lodberg, cand.teol, ph.d. og underviser på Diakonhøjskolen i Aarhus. En historisk fortælling om tre passionerede kvinder fra Aarhus og omegn

 

Frikvarter 9.  februar
AFLYST - Palle Krabbe: Længe leve livet
Musiker, højskolelærer, entertainer og tv-journalist Palle Krabbe spiller og underholder med musik af bl.a. Benny Andersen, Kim Larsen, Sigfred Pedersen, Kai Norman Andersen, Lilholt, Hausgaard, Krebs og Krabbe.

 

Højskole 17.  februar
AFLYST - Louise Søndergaard: Kvinder i krig
Danske kvinder har siden 1992 været sendt til krig og kampzoner i Irak, Afghanistan og på Balkan. Undervejs er de blevet mødt med skepsis, ikke bare i Forsvaret, men også fra resten af samfundet. Foredrag ved Louise Søndergaard Sørensen, tidl. kontorhjælper i Irak / veteran fra Irakkrigen.Frikvarter 9. marts
Modeopvisning
Modeshow af Genbrugsen med forårets nyeste skrig.

 

Højskole 17. marts
Hjem til gården med Peter Præst (Provst)
Hvorfor skal man have en præst med, når man skal på ’Herrens mark’? Hvordan var det at spise ’grøntsagssmat’ og grovvalset byggrød seks uger i træk? Er ”simple living” vejen til et bedre og lykkeligt liv? Kom og vær med når Peter Præst fortæller om et liv som mønsterbryder og om sine oplevelser i forbindelse med optagelserne til TV2-programmet ”Hjem til gården”. 

 

Frikvarter 13. april
Anders Errboe fortæller
Jazzmusikeren Anders Errboe fortæller om samarbejder og venskaber med notabiliteter som Jesper Klein, Gitte Hænning, Wåge Sandø, Ole Thestrup og mange flere.

 

Højskole 21. april
Eivind Larsen: Humor i tilværelsen
Dette foredrag handler om humor og livsglæde som fundament og gennemslagskraft i tilværelsen. Overvejelser over livet, og hvad der har betydning for, at livsglæden og det livsbekræftende får plads i hverdagen. Samtidig er det (med mange eksempler) et muntert opgør med stilstand, brokkeri, magelighed, og pessimisme.

 

Højskole 19. maj
Fra Viby J til Viby C 
Menighedsrådsformand Hans Christian Feindor-Christensen fortæller sammen med byplanarkitekter fra Aarhus Kommune om de overordnede planer for udbygningen af det centrale Viby. Bl.a. forventes nye boliger til 1000 mennesker og en fuldstændigt ændret trafikal struktur. Endvidere skal vi høre om planerne for omdannelsen af den tidligere præstegård på Grundtvigsvej til nyt central kulturhus for hele Viby. 

Kontaktoplysninger

 •  
  Viby Sognegård         Viby Kirke
  Grundtvigsvej 4   Kirkevej 3
  8260 Viby J   8260 Viby J

   

 • Telefon: 8614 1016
 • Email: viby.sognaarhus@km.dk