Bare Mænd

Ansigter i stregtegning

Hygge, herremad og humor - en del af Folkekirkens tilbud specielt til mænd.

Bare Mænd er en flok mænd, der mødes en række gange om året i Viby Sognegård til uformelt samvær over et godt måltid mad og et indlæg fra én, enten udefra eller blandt hinanden, der har noget spændende at fortælle.

Møderne afholdes normalvis den 3. torsdag i måneden fra kl. 17.00 - ca. 20.00 

Prisen er 50 kr. pr. gang og inkluderer smørrebrød samt øl, vand og kaffe og kage.

 

Program for  første halvår af 2024Torsdag den 18. januar
Arkivleder ved Viby lokalhistoriske Arkiv, Kurt Boch Andersen, vil fortælle spændende ting om Vibys tidlige historie op til omkring år 1900. Kurt har en stor viden om steder og begivenheder i og omkring Viby, og han har skrevet mange artikler om personer, steder og begivenheder knyttet til Viby. Det kan man bl.a. læse om i forskellige udgaver af Vibybogen.
 

Torsdag den 15. februar
Organist Carl Erik Byskov vil fortsætte sin rundrejse i Norden og med historier om landene og musikken dele ud af  sin store viden.
Til tonerne fra klaveret vil han lede os igennem nogle sange fra disse lande. Der bliver formentlig også plads til et par sange fra Højskolesangbogen.


Torsdag den 21. marts
Gode sange og muntre melodier kan vi ikke få for meget af. Denne gang vil Uffe Nielsen komme med sin harmonika og underholde med herligt spil og fortæller om sangene.
Og selvfølgelig bliver der rig lejlighed til, at vi selv får rørt stemmebåndene til velkendte melodier og sange.


Torsdag den 18. april
Island kender de fleste til, men mange har ikke været så heldige at besøge dette enestående sted. Vi er dog så heldige at komme med på en rundtur på Island, hvor vi ser en film optaget på en tur, som Peter Petersen har deltaget i sammen med 15 andre. Peter vil kommentere på de spændende steder og den enestående Islandske natur.


Torsdag den 16. maj
Kom med ombord på et af verdens ældste, stadig sejlende fuldriggere: Skoleskibet Danmark med 27 sejl og  8 km tovværk. Se Claus Jacobsens film om togter med skoleskibet. Spænding og dramatik på verdenshavene sammen med 80 elever og 15 officerer.