Bare Mænd

Hygge, herremad og humor

Vi er mænd, der mødes en gang om måneden, til uformelt samvær med et godt måltid mad og et indlæg fra en, der har noget spændende at fortælle.

Vi mødes normalt den 3. torsdag i måneden fra kl. 17.00 - ca. 20.00 - undtagen januar/juni/juli/august/december.

Alle kan få indflydelse på programmet, men programgruppen sørger for det praktiske.

Vi tror, at det for mænd er godt at høre noget fra andre, godt at spise sammen og godt at få en snak med andre mænd.

Forår 2020:

Torsdag den 20. februar - Vin skaber glæde
Vi indleder forårssæsonen med en sjov og lærerig oplevelse, der helst skal ldeles med andre. .Brødrene Smidt vil fortælle om forskellige vine , deres kvaliteter og produktion og så skal vi naturligvis og smage på vinen, hvortil der serveres lidt papas. Der bliver også mulighed for at købe en god flaske vin. Pris: 150 kr. Husk tilmelding.

Torsdag den 19. marts  – Kim og Caminoen
En aften med musik, billeder og fortællinger om Caminoen. Kim Sagild fortæller: "Efter et langt liv som musiker, komponist, producer og projektmager blev det at gå på Caminoen det store passion". Vel mødt til en spændende rejse med beretninger om og  billeder fra Camionen tilsat de sange, der blev skabt på vejen til "verdens ende".

Torsdag den 16. april – Musik og hygge
Velkommen til en hyggelig og afslappet aften med sang og musik ved Tommy Gilkou.

Torsdag den 21. maj - aflyst (Kristi himmelfartsdag)

Pris: 50 kr. pr. gang - inkluderer smørrebrød samt øl, vand og kaffe og kage.