Dåb/navngivning

Et barn skal ifølge dansk lovgivning have et navn inden det er 6 måneder gammelt. Dette kan ske ved dåb i kirken eller ved navngiving igennem borger.dk. Man kan dog altid få sit barn døbt, også selvom det allerede er navngivet.

Oplysning om mulige for-, mellem- og efternavne fås ved henvendelse til Kordegnekontoret. En komplet liste over godkendte fornavne findes på ast.dk

Hvis barnet skal døbes i Viby Kirke, rettes der henvendelse til kordegn Inge-Bente Haiberg. Ønsker man, at barnet skal døbes i et andet sogn, rettes henvendelsen dertil.

Er du i tvivl om, hvorvidt dit barn skal døbes. Hvad dåben reelt betyder eller andre spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte en af kirkens præster.