Velkommen til Viby Kirke

Kirkevej 3 • 8260 Viby J.
Find vej ->

Kirkekontoret
Viby Sognegård
Grundtvigsvej 4 • 8260 Viby J.

Kontoret er åbent mandag-fredag 11-13 og efter aftale.

Kontakt og information ->

Højskole

Vort modersmål er dejligt - foredrag om dansk identitet

Hvad vil det sige at være dansk/dansker? Hvad mener vi selv, og hvad mener udlændinge?

Cand.mag. og kirkeorganist Hans Jørgen Petersen fra Odense fortæller om det danske sprogs og den danske sangs betydning for vores identitet og nationalfølelse fra 1770 til i dag.

Viby Sognegård, tirsdag 28. januar kl. 14-16. Pris 50 kr. inklusive kaffe og kage.

Diakoniens Dag

Søndag den 2. februar hylder vi det frivillige arbejde ved Viby Kirke. Alle er velkommen!

Dagen starter kl. 10.00 med gudstjeneste i Viby Kirke.

Derefter serveres der stuvede hvidkål med frikadeller, samt kaffe med lidt sødt i sognegården, hvor der også vil blive afholdt lotteri.

Og så får vi besøg af tryllekunstneren Henny Solskin.

Arrangementet er slut senest kl.14.00 og er gratis.

Morgensang

Viby Kirke inviterer til morgensang hver onsdag formiddag

Først er der et lille præludium, dernæst en morgenbøn, inden der synges en oftest kendt morgensalme. Den kommende søndags tekst læses af en af kirkens præster, og vi slutter af med at bede Fadervor i kor, inden vi synger anden og sidste salme, og der ønskes en god dag.

Viby Kirke, onsdage kl.9.30-9.45. Alle er velkomne.

Udstilling

Billedkunstneren Bettina Winkelmann udstiller i sognegården

Billedkunstneren Bettina Winkelmann er født i Kiel og opvokset i Hamborg og uddannet som billedkunstner både i Tyskland og Danmark. Hun har siden 1988 udstilllet på en lang række gallerier og museer landet og verden over, ligesom hun har lavet udsmykninger samt deltaget i flere censurerede udstillinger.

Der er fri adgang til udstillingen i sognegårdens åbningstid mellem kl. 8-17 på alle hverdage.

Viby Månedskalender

Sognebladet bliver ikke længere omdelt. Derfor udsender vi hver måned en kalender med månedens mange arrangementer og aktiviteter. Kalenderen ligger fremme til afhentning i kirken og i sognegården eller kan downloades her på sitet.

Find gravsted

Ved hjælp af vores online database kan du finde dine afdøde slægtninge på kirkegården. Det er muligt at søge på navn, fødsels- og dødsår.

Aktiviteter

Der sker meget i Viby Sogn. Ikke kun om søndagen, men hele ugen igennem. Her er babysalmesang, Højskoledage, sorggrupper, koncerter, Bare Mænd og meget meget mere.

Hvad gør jeg?

Find oplysninger om kirkelige handlinger. Læs om dåb, konfirmation, vielse, bisættelse og andre kirkelige handlinger.

Viby Kirkes historie

Viby Kirke menes at være opført af Valdemar den Store omkring år 1150.  Læs her om kirkens spændende historie.

Gudstjenester

Gudstjenester er kernen i enhver menighed. Her kan vi fejre nadver og få en lille tænkepause i hverdagen. Læs her om forskellige gudstjenesterformer.

Kalenderen

Galleri

Se billeder fra renoveringen af kirken. Klik på billedet.

Renovering af kirken

Dagens ord

Dagligt får du et videoklip med en præst, der reflekterer over et bibelord. Der lægges op til at tænke over store og små aspekter af livet.

Sjælesorg

Sjælesorg er en mulighed for at chatte med en præst om lige præcis det, som man går og tumler med.

Klik her for at komme til sjaelesorg.nu

Se alle gudstjenester og aktiviteter i Viby Kirke og Viby Sognegård