Velkommen til Viby Kirke

Kirkevej 3 • 8260 Viby J.
Find vej ->

Kirkekontoret
Viby Sognegård
Grundtvigsvej 4 • 8260 Viby J.

Kontoret er åbent mandag-fredag 11-13 og efter aftale.

Kontakt og information ->

Gør Jorden bomstærk

Lørdag den 21. september kl. 14-16 er der familiegudstjeneste og høstmarked i kirken og sognegården.

Vi starter i kirken med en kort familiegudstjeneste. Bagefter er der høstmarked med alverdens sjove aktiviteter for børn og voksne, blandt andet frugtpresser, hoppeborg og ponyridning. Man kan også sætte sig på en af halmballebænkene og nyde en kop kaffe, te eller suppe.

Vi glæder os til at se jer.

Udstilling

Fernisering på udstilling af billedkunstner Torben Hyldgaard 22. september

Efter gudstjenesten søndag den 22. september er der fernisering på en ny udstilling i sognegården med værker af billedkunstneren Torben Hyldgaard.

Torben Hyldgaard  arbejder bl.a. med blyant, kul, grafit, oliekridt, akvarel, akryl med fedtsten, ler og granit. Han er uddannet grafisk tegner og designer og har gennemført flere længerevarende uddannelsesforløb i tegning og akvarel på Aarhus Kunstakademi.

Syng kirken varm

... med fire små fyraftensgudstjenester

Efter 12 måneders omfattende renovering er kirken igen åben, og det skal fejres. Kirkens præster og organist har derfor planlagt fire små fyraftensgudstjenester følgende torsdage:

Den 29. august samt 5., 12. og 19. september. Alle dage fra 17-17.30.

Kom og nyd vores "nye" smukke gamle kirkerum med musik, tekstlæsning, ord og stilhed.

Arrangementer i efteråret

Se efterårets mange kultureftermiddage i Viby Sognegård

Vi byder sædvanen tro på en række spændende arrangementer i sognegården til efteråret. Hver anden og tredje tirsdag eftermiddag i måneden er der enten Frikvarter eller Højskole,  hvor Frikvartererne hører til i den lette og underholdende genre, mens Højskoledagene bliver mere oplysende og debatskabende.

Glæd dig bl.a. til en teaterforestilling om livslang kærlighed, en eftermiddag i visens tegn, et foredrag om Vibys lokalhistorie og en fortælling i musik og billeder om påsken. Se arrangementer her.

Babysalmesang mandage kl. 11-12

Babysalmesang er for babyer og deres voksen, det være sig forælder, bedsteforælder eller anden.

Babysalmesang er med til at udvikle sanserne, motorikken og tilknytning. Hver gang bliver der sunget, lavet fagter, danset og brugt diverse remedier til at underbygge og udvikle barnet. Det er en hyggelig, intim stund med fuldt fokus på barnet. Det kræver absolut ingen forudsætninger at deltage og alle er velkomne!
Næste hold starter mandag den 26. august og kører til mandag den 14. oktober. Det er gratis at være med, men der er begrænset plads, så tilmelding er nødvendig til Caroline B. Thastum på b-u@vibykirke.dk. Skriv gerne dit navn, barnets navn, en kontaktmail og et mobilnummer.

Morgensang

Viby Sognegård indbyder til morgensang hver onsdag kl. 9.30 til ca. 9.45.

Først er der et lille præludium, dernæst en morgenbøn, inden der synges en oftest kendt morgensalme. Den kommende søndags tekst læses af en af kirkens præster, og vi slutter af med at bede Fadervor i kor, inden vi synger anden og sidste salme, og der ønskes en god dag.

Normalt finder morgensangen sted i vores smukke kirke, men da den pt. er under renovering, forgår morgensangen i sognegården i lokale 3.

Alle er velkomne.

Viby Sogneblad nr. 2 2019

Det nye sogneblad er på gaden. Her kan du læse om de mange spændende aktiviteter, der sker i kirken og sognegården i efteråret.

Find gravsted

Ved hjælp af vores online database kan du finde dine afdøde slægtninge på kirkegården. Det er muligt at søge på navn, fødsels- og dødsår.

Aktiviteter

Der sker meget i Viby Sogn. Ikke kun om søndagen, men hele ugen igennem. Her er babysalmesang, Højskoledage, sorggrupper, koncerter, Bare Mænd og meget meget mere.

Hvad gør jeg?

Find oplysninger om kirkelige handlinger. Læs om dåb, konfirmation, vielse, bisættelse og andre kirkelige handlinger.

Viby Kirkes historie

Viby Kirke menes at være opført af Valdemar den Store omkring år 1150.  Læs her om kirkens spændende historie.

Gudstjenester

Gudstjenester er kernen i enhver menighed. Her kan vi fejre nadver og få en lille tænkepausei hverdagen. Læs her om forskellige gudstjenesterformer.

Kalenderen

Galleri

Se billeder fra renoveringen af kirken. Klik på billedet.

Renovering af kirken

Dagens ord

Dagligt får du et videoklip med en præst, der reflekterer over et bibelord. Der lægges op til at tænke over store og små aspekter af livet.

Sjælesorg

Sjælesorg er en mulighed for at chatte med en præst om lige præcis det, som man går og tumler med.

Klik her for at komme til sjaelesorg.nu

Se alle gudstjenester og aktiviteter i Viby Kirke og Viby Sognegård