Velkommen til Viby Kirke

Kirkevej 3 • 8260 Viby J.

Kirkekontoret
Viby Sognegård
Grundtvigsvej 4 • 8260 Viby J.
Kontakt >

Kirken er lukket pga. renovering, og derfor foregår gudstjenester og øvrige aktiviteter de næste mange måneder i sognegården.

Menighedsmøde

Tirsdag den 25. september kl. 17-20-30

Du indbydes til en spændende aften i selskab med andre, som også vil være med til at sætte deres præg på vores kirke og sognegård. Diskussionerne vil dreje sig om Viby Sogns fremtid, hvordan vi kan inspirere hinanden til at finde relevante kirketilbud for såvel børn, unge, voksne og ældre. Der er 2 foredrag og fællesspisning på programmet.
Arrangementet er gratis, af pladshensyn er der tilmelding senest torsdag d. 20. september på telefon: 86 14 10 16 eller via mail: viby.sognaarhus@km.dk. Vil du være med til at præge Viby Kirkes fremtid så tilmeld dig og få indflydelse.

Tirsdagsklubben

Tirsdag d. 2. oktober kl. 19.30

Det Tabte Syrien, - billedforedrag af Else Knudsen.

Tirsdagsklubben er for piger i alle aldre.

Arrangementet koster 25 kr. inkl kaffe og kage.

Kalenderen

Se alle gudstjenester og aktiviteter i Viby Kirke og Viby Sognegård