Konfirmation

Konfirmationerne i 2020 vil som altid finde sted i bededagsferien, dvs. fra 8. - 10. maj 2020. Konfirmationsforberedelserne starter i løbet af efteråret 2019.

For at blive konfirmeret skal man være døbt og have gået til konfirmationsforberedelse. Selvom man ikke er døbt, kan man godt gå til konfirmationsforberedelse, men man skal være døbt inden selve konfirmationen.

Til konfirmationsforberedelsen lærer du om kristestendommen og dens fortællinger, historier og traditioner, og du taler med præsten og dine kammerater om mange af livets store spørgsmål.

Konfirmationsforberedelsen begynder i efteråret 2019 og løber frem til den endelige konfirmation i bededagsferien 2020.

Viby Kirke står for konfirmationen af elever fra Viby Skole, Vestergårdskolen (elever tilknyttet Viby Sogn) og Interskolen.

• Viby Skole ved præst Henrik Søgaard Mikkelsen. Undervisningen starter 23. oktober 2019
• Vestergårdskolen (elever fra Viby Sogn) ved præst Lise Barnkob. Undervisningen starter til september 2019
• Interskolen ved præst Lise Barnkob. Undervisningen starter til september 2019

Tilmelding til konfirmationsforberedelse og konfirmation med NemID

Tilmeldingen til konfirmationsforberedelse og konfirmation i 2020 skal ske digitalt med NemID på hjemmesiden folkekirken.dk. Hvis I som forældre har fælles forældremyndighed, skal I begge give samtykke til tilmeldingen.

Den digitale konfirmandtilmelding er åben mellem 1. april og 30. september, men du kan tidligst tilmelde dit barn året før konfirmationen.
Hvis du har brug for at tilmelde dit barn senere, eller behøver hjælp til tilmeldingen, er du velkommen til at kontakte kirkekontoret her
Hvis dit barn er døbt i udlandet eller et andet kristent trossamfund, skal du aflevere en kopi af dåbsattesten på kirkekontoret.

Link til tilmelding - klik her (linket åbner en ny side hos folkekirken.dk)

Har du spørgsmål til undervisningen, hvorfor, hvordan, skal vi eller skal vi ikke, så er du altid meget velkommen til at kontakte en af kirkens præster, se kontaktinformationerne her.