Konfirmation i Viby

Præst velsigner knælende pige

For at blive konfirmeret skal man være døbt og have gået til konfirmationsforberedelse. Selvom man ikke er døbt, kan man godt gå til konfirmationsforberedelse, men man skal være døbt inden selve konfirmationen.

Til konfirmationsforberedelsen lærer du om kristestendommen og dens fortællinger, historier og traditioner, og du taler med præsten og dine kammerater om mange af livets store spørgsmål.

Det er sognepræst Henrik Søgaard Mikelsen der konfirmerer alle fra Viby Skole og derfor kan svare på spørgsmål vedrørende deres undervisning, og sognepræst Lise Barnnkob der underviser konfirmanderne fra Interskolen og Vestergårdsskolen og kan svare på spørgsmål vedrørende deres undervisning.

Konfirmationsdatoer i 2021

Viby Skole: Søndag 12. september

7. A –  kl. 9.30
Fotografering - holdfoto udenfor kirken kl. 9.15

7. B – kl. 11.30
Fotografering - holdfoto udenfor kirken kl. 12.15

Interskolen: Lørdag 14. august

8. A - kl. 9:15

8. B - kl. 11:15

Vestergårdsskolen (sammen med Ravnsbjerg): Søndag 15. august

8. A  og 8. B - kl. 10:00 i Ravnsbjergkirken

Tilmelding til konfirmationsforberedelse

Viby Skole og Interskolen

Tilmeldingen til konfirmationsforberedelse og konfirmation i 2022 skal ske digitalt med NemID på hjemmesiden folkekirken.dk. Hvis I som forældre har fælles forældremyndighed, skal I begge give samtykke til tilmeldingen.

Den digitale konfirmandtilmelding er åben mellem 1. april og 30. september, men du kan tidligst tilmelde dit barn året før konfirmationen.

Link til tilmelding - klik her
Linket åbner en ny side hos folkekirken.dk. Tilføj her venligst barnets skole og klasse i feltet "Yderligere kommentarer".

Hvis du har brug for at tilmelde dit barn senere, eller behøver hjælp til tilmeldingen, er du velkommen til at kontakte kirkekontoret her

Hvis dit barn er døbt i udlandet eller et andet kristent trossamfund, skal du aflevere en kopi af dåbsattesten på kirkekontoret.

Har du spørgsmål til undervisningen, hvorfor, hvordan, skal vi eller skal vi ikke, så er du altid meget velkommen til at kontakte en af kirkens præster, se kontaktinformationerne her.

Vestergårdsskolen

Fordi I som konfirmander både skal undervises i Viby Kirke og Ravnsbjergkirken, skal I ikke tilmelde jer via den digitale tilmelding her i Viby Sogn.

I har forhåbentlig modtaget et brev via AULA, hvor der også var et tilmeldingsskema vedhæftet. Det skal I udfylde og medbringe til Velkomstmødet eller til den første undervisningsgang.

Skemaet finder I også her: Tilmeldingsskema - Vestergårdsskolen

Datoer for konfirmationsforberedelse 2021/2022

Viby Skole

7.A - Onsdag den 13. oktober kl. 13:30 - 15:30