Udstillinger

Der er løbende udstillinger i Viby Sognegård
 

Et udvalg i Viby Sogn inviterer løbende kunstnere til at udstille i sognegården. En ny udstilling præsenteres ved en fernisering i sognegården efter gudstjenesten ved den førstkommende søndag. Kunstneren fortæller om sin kunst og baggrund. Der serveres kaffe, og alle er velkommen.

Udstillingen varer ca. 3 mdr.

 

 

Maleri af Erik Boye

Erik Boye

Erik Boye udstiller i sognegården fra 09.11 2020 - 28.01 2021

Udeliv og tegnelyst ligger til grund for Erik Boyes akrylmalerier med kyster, haver og horisonter, træer og fugle, græs og blomster. Det handler om livets gaver og vilkår. Boye bruger store og små pensler – og sin T-shirt - til at male med. Han har vandret i de nordiske lande og i Skotland og England. Boye er optaget af keltisk kristendom, hvor naturen opfattes som Guds store bog.

 

 

Collage af Oskar Lilholts billeder

Oskar Lilholt

Oskar Lilholt udstiller i sognegården fra 05.07 2020 - 28.10 2020

Enkle former og stærke farver, der skaber livsglæde og begejstring. Nøgleordene i Oskar Lilholt kunst er form, farve, abstrakt og konkret. Lilholt begyndte sin karriere om kunstner med kurser på Aarhus Kunstakademi i 1996 og har siden 2004 udstillet rigtig mange steder. 

 

 

Maleri af Elisa Søndergaard Madsen

Elisa Søndergaard Madsen

Elisa Søndergaard Madsen udstiller i sognegården fra 09.02 2020 - 30.03 2020

Elisa Søndergaard Madsen har gået på Kunstakademiet og deltaget i adskillige malerkurser. Hun maler både abstrakt, naturalistisk og portrætmalerier og har mange udstillinger bag sig. 
Udstillingen kan ses på alle hverdage mellem kl. 8-17. 

 

 

Maleri af Bettina Winkelmann

Bettina Winkelmann

Bettina Winkelmann udstiller i sognegården fra 02.12 2019 - 05.02. 2020

Billedkunstneren Bettina Winkelmann er født i Kiel og opvokset i Hamborg og uddannet som billedkunstner både i Tyskland og Danmark. Hun har siden 1988 udstilllet på en lang række gallerier og museer ligesom hun har lavet udsmykninger samt deltaget i flere censurerede udstillinger. 

 

 

Maleri af Torben Hyldgaard

Torben Hyldgaard

Torben Hyldgaard udstiller i sognegården fra den 22. 09 - 28.11 2019

Torben Hyldgaard fra Mårslet arbejder bl.a. med blyant, kul, grafit, oliekridt, akvarel, akryl med fedtsten, ler og granit. Torben Hyldgaard er uddannet grafisk tegner og designer og har gennemført flere længerevarende uddannelsesforløb i tegning og akvarel på Aarhus Kunstakademi. 

 

 

Maleri af Ejvind Nielsen

Ejvind Nielsen

Ejvind Nielsen udstiller i sognegården fra 25.08 -  20.09 2019 

Ejvind Nielsen, der er tidligere sognepræst ved Ravnsbjergkirken, har adskillige seperatudstillinger rundt om i landet bag sig og har bl.a. udført en stor korsskulptur som altertavle til Lem kirke ved Ringkøbing og lavet moderne kirkeskibe til Kolby kirke på Samsø, Tikøb kirke i Nordsjælland og Møllevangskirken i Aarhus.