Udstillinger

Der er løbende udstillinger i Viby Sognegård

Et udvalg i Viby Sogn inviterer løbende kunstnere til at udstille i Sognegården. En ny udstilling præsenteres ved en Fernisering i Sognegården efter gudstjenesten ved den førstkommende søndag. Kunstneren fortæller om sin kunst og baggrund. Der serveres kaffe, og alle er velkommen.

Udstillingen varer ca. 3 mdr.

 

 

Bettina Winkelmann

Bettina Winkelmann udstiller i sognegården fra 02.12 2019 - 05.02. 2020

Billedkunstneren Bettina Winkelmann er født i Kiel og opvokset i Hamborg og uddannet som billedkunstner både i Tyskland og Danmark. Hun har siden 1988 udstilllet på en lang række gallerier og museer ligesom hun har lavet udsmykninger samt deltaget i flere censurerede udstillinger. 


 

Torben Hyldgaard

Torben Hyldgaard udstiller i sognegården fra den 22. 09 - 28.11 2019

Torben Hyldgaard fra Mårslet arbejder bl.a. med blyant, kul, grafit, oliekridt, akvarel, akryl med fedtsten, ler og granit. Torben Hyldgaard er uddannet grafisk tegner og designer og har gennemført flere længerevarende uddannelsesforløb i tegning og akvarel på Aarhus Kunstakademi. 


 

Ejvind Nielsen

Ejvind Nielsen udstiller i sognegården fra 25.08 -  20.09 2019 

Ejvind Nielsen, der er tidligere sognepræst ved Ravnsbjergkirken, har adskillige seperatudstillinger rundt om i landet bag sig og har bl.a. udført en stor korsskulptur som altertavle til Lem kirke ved Ringkøbing og lavet moderne kirkeskibe til Kolby kirke på Samsø, Tikøb kirke i Nordsjælland og Møllevangskirken i Aarhus. 

Kontaktoplysninger