Velkommen til Viby Kirke

Kirkevej 3 • 8260 Viby J.
Find vej ->

Kirkekontoret
Viby Sognegård
Grundtvigsvej 4 • 8260 Viby J.

Kontoret er åbent mandag-fredag 10-13. Torsdag tillige 15-17

Kontakt og information ->

Kirken er lukket på grund af omfattende renovering frem til august 2019. Gudstjenester og øvrige aktiviteter foregår indtil da derfor i sognegården.
Du kan følge renoveringen her.

Sankthansaften

Søndag den 23. juni kl. 19

Midsommeren fejres med stort bål i sognegårdens have på Grundtvigsvej 4 søndag den 23. juni kl. 19.

Formanden for Viby Menighedsråd, Hans Christian Feindor-Christensen, holder båltalen, og efter talen er der kaffe inde i sognegården, og udenfor kan man bage snobrød og købe øl, vand og pølser.

Morgensang

Viby Sognegård indbyder til morgensang hver onsdag kl. 9.30 til ca. 9.45.

Først er der et lille præludium, dernæst en morgenbøn, inden der synges en oftest kendt morgensalme. Den kommende søndags tekst læses af en af kirkens præster, og vi slutter af med at bede Fadervor i kor, inden vi synger anden og sidste salme, og der ønskes en god dag.

Normalt finder morgensangen sted i vores smukke kirke, men da den pt. er under renovering, forgår morgensangen i sognegården i lokale 3.

Alle er velkomne.

Legestue

Hver tirsdag mellem 10.15-12 er der legestue for de mindste i sognegården.

Vi starter med at samles og synge og lave sanglege sammen inden legetøjet findes frem. Omkring kl. 11 er der mulighed for at spise sin madpakke og bagefter er der tid til at lege mere inden vi rydder op og lukker kl. ca 12.
Alle er velkomne – her kommer både barnepiger, bedsteforældre, dagplejere, forældre på barsel og hjemmegående med deres børn. Der er ingen tilmelding, man møder bare op.

Kontakt for yderligere information: Caroline B. Thastum, B&U-medarbejder. Mail: b-u@vibykirke.dk

Viby Sogneblad nr. 1 2019

Det nye sogneblad er på gaden. Her kan du bl.a. læse om den nye trend i folkekirken, DropInDåb og lidt om Viby Kirkes genåbning.

Find gravsted

Ved hjælp af vores online database kan du finde dine afdøde slægtninge på kirkegården. Det er muligt at søge på navn, fødsels- og dødsår.

Aktiviteter

Der sker meget i Viby Sogn. Ikke kun om søndagen, men hele ugen igennem. Her er babysalmesang, Højskole-formiddage, sorggrupper, koncerter, Bare Mænd og meget meget mere.

Hvad gør jeg?

Find oplysninger om kirkelige handlinger. Læs om dåb, konfirmation, vielse, bisættelse og andre kirkelige handlinger.

Viby Kirkes historie

Viby Kirke menes at være opført af Valdemar den Store omkring år 1150.  Læs her om kirkens spændende historie.

Gudstjenester

Gudstjenester er kernen i enhver menighed. Her kan vi fejre nadver og få en lille tænkepausei hverdagen. Læs her om forskellige gudstjenesterformer.

Galleri

Se billeder fra renoveringen af kirken. Klik på billedet.

Renovering af kirken

Dagens ord

Dagligt får du et videoklip med en præst, der reflekterer over et bibelord. Der lægges op til at tænke over store og små aspekter af livet.

Sjælesorg

Sjælesorg er en mulighed for at chatte med en præst om lige præcis det, som man går og tumler med.

Klik her for at komme til sjaelesorg.nu

Se alle gudstjenester og aktiviteter i Viby Kirke og Viby Sognegård