Velkommen til Viby Kirke

Kirkevej 3 • 8260 Viby J.
Find vej ->

Kirkekontoret
Viby Sognegård
Grundtvigsvej 4 • 8260 Viby J.

Kontoret er åbent mandag-fredag 10-13. Torsdag tillige 15-17

Kontakt og information ->

Kirken er lukket på grund af omfattende renovering frem til august 2019. Gudstjenester og øvrige aktiviteter foregår indtil da derfor i sognegården.
Du kan følge renoveringen her.

Annemarie H. Beanland: Fra millionær til ...?

Højskoleformiddag onsdag den 24. april kl. 10-12 i Viby Sognegård

Forvent en festlig oplevelse.

Annemarie Hessellund Beanland, der er kendt fra aviser, tv og ugeblade, fortæller sin livshistorie med op- og nedture. Om  hvordan hun mistede sin formue på at virkeliggøre en drøm om at blive kro­kone - og alligevel bevarede sit gode humør og store glæde ved livet.

Deltagelse koster 50 kr. inklusiv kaffe og rundstykke. Læs mere om højskoleformidagen her.

Morgensang

Viby Sognegård indbyder til morgensang hver onsdag kl. 9.30 til ca. 9.45.

Først er der et lille præludium, dernæst en morgenbøn, inden der synges en oftest kendt morgensalme. Den kommende søndags tekst læses af en af kirkens præster, og vi slutter af med at bede Fadervor i kor, inden vi synger anden og sidste salme, og der ønskes en god dag.

Normalt finder morgensangen sted i vores smukke kirke, men da den pt. er under renovering, forgår morgensangen i sognegården i lokale 3.

Alle er velkomne.

Bibelkreds - Kærlighed og tjeneste

Onsdag den 1. maj kl. 14.30-16 i Viby Sognegård

En gennemgang af Jakobs brev og Peters 1. brev.

Bibelkredsen er denne onsdag nået til Peters 1. brev kapitel 4, vers 1-19. Dagens tema er 'Kærlighed og tjeneste'. Inden vi gennemgår af teksten starter vi med et par salmer og lidt kaffe og kage.

Bibelkredsen er åben for alle, der har lyst til at høre mere og være med i en snak om bibelteksterne og deres mening og betydning.

Viby Sogneblad nr. 1 2019

Det nye sogneblad er på gaden. Her kan du bl.a. læse om den nye trend i folkekirken, DropInDåb og lidt om Viby Kirkes genåbning.

Find gravsted

Ved hjælp af vores online database kan du finde dine afdøde slægtninge på kirkegården. Det er muligt at søge på navn, fødsels- og dødsår.

Aktiviteter

Der sker meget i Viby Sogn. Ikke kun om søndagen, men hele ugen igennem. Her er babysalmesang, Højskole-formiddage, sorggrupper, koncerter, Bare Mænd og meget meget mere.

Hvad gør jeg?

Find oplysninger om kirkelige handlinger. Læs om dåb, konfirmation, vielse, bisættelse og andre kirkelige handlinger.

Viby Kirkes historie

Viby Kirke menes at være opført af Valdemar den Store omkring år 1150.  Læs her om kirkens spændende historie.

Gudstjenester

Gudstjenester er kernen i enhver menighed. Her kan vi fejre nadver og få en lille tænkepausei hverdagen. Læs her om forskellige gudstjenesterformer.

Kalenderen

Galleri

Se billeder fra renoveringen af kirken. Klik på billedet.

Renovering af kirken

Dagens ord

Dagligt får du et videoklip med en præst, der reflekterer over et bibelord. Der lægges op til at tænke over store og små aspekter af livet.

Sjælesorg

Sjælesorg er en mulighed for at chatte med en præst om lige præcis det, som man går og tumler med.

Klik her for at komme til sjaelesorg.nu

Se alle gudstjenester og aktiviteter i Viby Kirke og Viby Sognegård