Velkommen til Viby Kirke

Kirkevej 3 • 8260 Viby J.
Find vej ->

Kirkekontoret
Viby Sognegård
Grundtvigsvej 4 • 8260 Viby J.

Kontoret er åbent mandag-fredag 11-13 og efter aftale.

Kontakt og information ->

Højskole

Kærestebreve. En forestilling om livslang kærlighed. Tirsdag 15. oktober kl. 14-16

Kærestebreve er en forestilling af Henning Hansen og Karen Borberg. En forestilling om to elskende, som aldrig fandt melodien sammen – men som alligevel oplevede en kærlighed, der var større og stærkere, end mange mennesker får lov til at opleve den i deres liv.

Kærestebreve er en gribende og humoristisk forestilling om livslang kærlighed mellem to mennesker.

Pris 50 kr. inklusiv kaffe og kage.

Bare Mænd

Bare Mænd er hygge, herremad og humor.

Bare Mænd er mænd, der mødes en gang om måneden, til uformelt samvær med et godt måltid mad og et indlæg fra en, der har noget spændende at fortælle.

Torsdag den 17. oktober er kirken og præstegården på dagsordenen. Vi begynder kl. 17 i kirken med en lille rundvisning, hvor vi skal høre om den historie, der har fulgt kirken gennem de sidste 1000 år. Vi skal også høre om præstegårdens knap så lange historie. Derefter er der øl, vand og smørrebrød i sognegården. Pris for det hele: 50 kr,

Udstilling

Billedkunstneren Torben Hyldgaard udstiller i sognegården

Tegneren og billedkunstneren Torben Hyldgaard  arbejder med blyant, kul, grafit, oliekridt, akvarel, akryl, fedtsten, ler og granit. Han er uddannet grafisk tegner og designer og har gennemført flere længerevarende uddannelsesforløb i tegning og akvarel på Aarhus Kunstakademi.

Der er fri adgang til udstillingen i sognegårdens åbningstid mellem kl. 8-17 på alle hverdage.

Arrangementer i efteråret

Se efterårets mange kultureftermiddage i Viby Sognegård

Vi byder sædvanen tro på en række spændende arrangementer i sognegården til efteråret. Hver anden og tredje tirsdag eftermiddag i måneden er der enten Frikvarter eller Højskole,  hvor Frikvartererne hører til i den lette og underholdende genre, mens Højskoledagene bliver mere oplysende og debatskabende.

Glæd dig bl.a. til en teaterforestilling om livslang kærlighed, en eftermiddag i visens tegn, et foredrag om Vibys lokalhistorie og en fortælling i musik og billeder om påsken. Se arrangementer her.

Tilmelding til babysalmesang er åbent

Babysalmesang er for babyer og deres voksen, det være sig forælder, bedsteforælder eller anden.

Babysalmesang er med til at udvikle sanserne, motorikken og tilknytning. Hver gang bliver der sunget, lavet fagter, danset og brugt diverse remedier til at underbygge og udvikle barnet. Det er en hyggelig, intim stund med fuldt fokus på barnet.
Næste hold starter mandag den 4. november og kører til mandag den 16. december. Det er gratis at være med, men der er begrænset plads, så tilmelding er nødvendig.

Læs mere om babysalmesang og om hvordan du melder dig til næste hold her

Viby Sogneblad nr. 2 2019

Det nye sogneblad er på gaden. Her kan du læse om de mange spændende aktiviteter, der sker i kirken og sognegården i efteråret.

Find gravsted

Ved hjælp af vores online database kan du finde dine afdøde slægtninge på kirkegården. Det er muligt at søge på navn, fødsels- og dødsår.

Aktiviteter

Der sker meget i Viby Sogn. Ikke kun om søndagen, men hele ugen igennem. Her er babysalmesang, Højskoledage, sorggrupper, koncerter, Bare Mænd og meget meget mere.

Hvad gør jeg?

Find oplysninger om kirkelige handlinger. Læs om dåb, konfirmation, vielse, bisættelse og andre kirkelige handlinger.

Viby Kirkes historie

Viby Kirke menes at være opført af Valdemar den Store omkring år 1150.  Læs her om kirkens spændende historie.

Gudstjenester

Gudstjenester er kernen i enhver menighed. Her kan vi fejre nadver og få en lille tænkepausei hverdagen. Læs her om forskellige gudstjenesterformer.

Kalenderen

Galleri

Se billeder fra renoveringen af kirken. Klik på billedet.

Renovering af kirken

Dagens ord

Dagligt får du et videoklip med en præst, der reflekterer over et bibelord. Der lægges op til at tænke over store og små aspekter af livet.

Sjælesorg

Sjælesorg er en mulighed for at chatte med en præst om lige præcis det, som man går og tumler med.

Klik her for at komme til sjaelesorg.nu

Se alle gudstjenester og aktiviteter i Viby Kirke og Viby Sognegård