Fredagsfamilie

Der hygges ved de forskellige borde.

Fredagsfamilie i Viby Sognegård - for alle med lyst til fællesskab i kirkelig sammenhæng

Hver aften har 3 - 5 personer ”værtsopgaven”. Disse værter sørger for varm mad, borddækning og én eller anden form for indhold til aftenen, f.eks. fællessang, musik, oplæg til debat, film eller andet.

Ca. kl. 20.30 er der aftensang/andagt. Derefter er der kaffe med kage, og man kan blive så længe, man har lyst.

Fredagsfamilien er åben – d.v.s. der er ikke tilmelding, man møder blot op, når bordet er dækket kl. 18.00. Det koster 50 kr. at spise med.

Fredagsfamilien afholdes den anden fredag i måneden. I sommermånederne er der ikke middag med sommeraftenskaffe kl. 19.30.

Vil du vide mere: Kontakt Verner Noe og Anna Birthe Noe Units på tlf: 8611 9493 eller mobil:2572 7252.

I min familie bød man aldrig på kaffe

Louise Hesner Brandstrup i en mark med valmuer

Foredrag fredag den 9. september

Det var noget af en snaps at være barn i en festlig og stærkt serverende familie i Vendsyssel. Og en tragedie at miste sin søster til stoffer i 60’erne. Med humor og rundede kanter får vi denne sørgmuntre livsfortælling om at få sig et fremragende liv trods alt og om skifte kaos ud med kærlighed.

Fredagsfamilien byder den 9. september på et muntert og livsbekræftende foredrag med Louise Hesner Brandstrup. Louise er journalist og højskolelærer på Rude Strand Højskole.

Foredraget er gratis, men middagen koster som altid 50 kr.