Viby Filmcafé efteråret 2023

Viby Filmcafé viser film på storskærm i sognegården. 

Aftenen indledes med et kort oplæg, hvorefter filmen vises på storskærm. Derefter er der tid til drøftelse over et stykke smørrebrød/øl/vin/vand/kaffe.

Pris: kr. 60,00

Caféen starter 18.30 og slutter omkring 21.30.

Min Sommer I Provence

Min Sommer i Provence

Torsdag 7. september. Vi har tidligere haft fornøjelsen af at følge forfatteren Marcel Pagnol i hans beskrivelser fra livet i Provence. Her fortæller han om familiens sommerbolig, hvor han hver sommer mødes med sin bedste ven, bondedrengen Lili. De to 10-årige drenge har det herligt, men noget ændres, da de møder den smukke overklassepige Isabelle. 

The Wife

Glenn Close og Jonathan Pryce i The Wife

Torsdag 5. oktober. En amerikansk romanforfatter, Joe Castleman, skal hædres med Nobelprisen i litteratur. På rejsen til Stockholm er hustruen Joan med. Sammen  oplever de nogle dages festivitas, og vi  oplever hendes  loyale støtte til Joe.  En ihærdig journalist  åbner op for  en helt uventet del af parrets forhold. Joan har de seneste 40 år ignoreret sit eget forfattertalent, men indser nu, hvilken retning, fremtiden skal have.

Som I Himlen

Michael Nyqvist og Frida Hallgren i Som I Himlen

Torsdag 16. november. For nogle bliver det et gensyn med et galleri af personer i Norrland, hvor dirigenten Daniel Daréus på grund af helbredsproblemer vender tilbage til sin barndomsegn. Han har ikke kun gode minder fra opvæksten, men får et godt forhold til flere af byens indbyggere. Det lokale kirkekor fanger hans interesse, og snart  får han uvurderlig betydning for koret.