Viby Filmcafé 2023

Viby Filmcafé viser film på storskærm i sognegården. 

Aftenen indledes med et kort oplæg, hvorefter filmen vises på storskærm. Derefter er der tid til drøftelse over et stykke smørrebrød/øl/vin/vand/kaffe.

Pris: kr. 50,00

Caféen starter 18.30 og slutter omkring 21.30.

Smagen af sult

Katrine Greis-Rosenthal og Nikolaj Coster-Waldau

Torsdag 5. januar. Et dygtigt og flittigt restauratørpar sætter næsten alt til side for at få den eftertragtede Michelin-stjerne.  Et uventet brev vender dog op og ned på deres private forhold, og de må stoppe op og erkende, at alt har en pris. I hovedrollerne ses Katrine Greis-Rosenthal og Nikolau Coster-Waldau. 

Virgin Mountain

Gunnar Jonsson som Fúsi i filmen Virgin Mountain

Torsdag 2. februar. Fúsi er en midaldrende og lidt for fyldig mand, der stadig bor hjemme hos sin mor. Han har ikke rigtig taget hul på de ”voksnes verden”, men er genert og kejtet. Passer sine daglige rutiner, indtil en tilfældighed ændrer hans liv i en vild retning. Han møder den livlige kvinde Sjöfn, og nu vågner Fúsi op. 

Lamb

Noomi Rapace som Maria i filmen Lamb

Torsdag 2. marts. Det islandske barnløse par, Maria og Ingvar, bor på en øde gård. En aften gør de et overraskende fund på deres fårefarm. Mystikken afløses umiddelbart af lykke hos parret. Man kan dog ikke uden konsekvenser gå mod naturens vilje, hvilket de må acceptere.