Viby Sogns Filmcafé

Tre gange Englegård

 

Viby Sogns Filmcafé byder i 2019 velkommen til den svenske filminstruktør Colin Nutleys trilogi Englegård.

 

Torsdag den 3. januar
Änglagård
Velkommen til Englegård! En herregårdslignende bygning beliggende i en lille by i det vestlige Sverige. Her kender alle hinanden, og nymodens sager vil man bestemt ikke have noget med at gøre. I en motorcykelbuldrende støvsky dukker Fanny så op sammen med Zac, der er klædt i sort læder og svejsebriller. Som ved et trylleslag forvandles den lille idyl til noget, ingen troede var muligt. Tro naboer er ikke længere så to mod hinanden. man sætter spørgsmålstegn ved folks holdninger, og i den solrige, svenske højsommer har menneske omkring Englegård fået noget nyt og spændende at tale om.
 

Torsdag den 7. februar
Änglagård – Andra sommeren
Endnu en omvæltende sommer begynder, da Fanny og Zac vender tilbage til Englegård. Konflikterne og dobbeltmoralen er der stadig - og er ligeså tydelige som året inden. Og midt i alt dette viser det sig, at Gottfrid og Ivar har yderligere en bror, Sven, som flyttede til Amerika som barn. At opsøge ham har der aldrig været tale om. Han bor jo faktisk i Amerika - og Gottfrid og Ivar har end ikke være i Göteborg. Men Fannys overtalelsesevner kan de ikke stille noget op imod, og pludselig befinder de sig i New York...


Torsdag den 7. marts
Änglagård – Alle gode gange tre
5 år er gået, og Fanny driver nu et hotel med sin teenage-datter Alice på Mallorca. Da Alice via Facebook får kendskab til rygter om sin oprindelse, vender de tilbage til Yxared i västergötland for at finde ud af, hvem der egentlig er Fannys far.

 

Arrangementerne finder sted i Viby Sognegård kl. 19.00 – 22.00 og indledes med et kort oplæg, hvorefter filmen vises på storskærm.

Derefter er der tid til drøftelse over et stykke smørrebrød/øl/vin/vand/kaffe à kr. 50,00. -

Vel mødt! - Henrik Søgaard Mikkelsen

Kontaktoplysninger