Voksne og ældre

Sognepræst Henrik Søgaard Mikkelsen holder foredrag i salen

Her kan du læse om de mange aktiviteter for voksne og ældre, du kan deltage i ved Viby sogn.

Frikvarter & Højskole

Den anden og tredje tirsdag i måneden er der gode chancer for både at blive underholdt og oplyst, når der er frikvarter og højskoleformiddag i sognegården. Se her.

Kirkekløver - sammen på tværs

Kirkekløver er et samarbejde mellem en række sogne i Aarhus. Viby Kirke, Ravnsbjergkirken, Ormslev Kirke og Fredenskirken indbyder til en foredragsrække, hvor vi vover at bevæge os ud til kanten af den virkelighed, vi lever i. Se her.

Sogneaften

Spændende, oplysende og debatskabende foredrag. Se her.

Fredagsfamilie

Fredagsfamilien er for alle med lyst til fællesskab i kirkelig sammenhæng. Aftenen byder på mad, underholdning, sang og andagt. Læs her.

Tirsdagsklub

Tirsdagsklubben er for piger i alle aldre. Klubben byder på foredrag, hygge og kaffe og kage. Læs her.

Bibelkreds

Den 1. og 3. onsdag i måneden samles kredsen om en udvalgt tekst i bibelen. Læs her

Samtaleforum

Samtaleforum drøfter etiske og eksistentielle emner ud fra egne erfaringer. Læs her

Sorggruppe

Der findes en lang række sorggrupper for både unge, voksne og ældre i Aarhus. Læs her.