Voksne og ældre

Sognepræst Henrik Søgaard Mikkelsen holder foredrag i salen

Her kan du læse om de mange aktiviteter for voksne og ældre, du kan deltage i ved Viby sogn.

Frikvarter & Højskole

Den anden og tredje tirsdag i måneden er der gode chancer for både at blive underholdt og oplyst, når der er frikvarter og højskoleformiddag i sognegården. Se her.

Sogneaftener

Sogneaftenerne er arrangeret i samarbejde med Ravnsbjergkirken og afholdes skiftevis i de to kirker. Se her.

Fredagsfamilie

Fredagsfamilien er for alle med lyst til fællesskab i kirkelig sammenhæng. Aftenen byder på mad, underholdning, sang og andagt. Læs her.

Bare Mænd

Bare Mænd står for hygge, herremad og humor. De mødes normalt den 3. torsdag i måneden. Læs her.

Filmcafé

Filmcafeen byder på tre fantastiske film med historier fra de to verdenskrige. Se her.

Tirsdagsklub

Tirsdagsklubben er for piger i alle aldre. Klubben byder på foredrag, hygge og kaffe og kage. Læs her.

Bibelkreds

Den 1. og 3. onsdag i måneden samles kredsen om en udvalgt tekst i bibelen. Læs her

Samtaleforum

Samtaleforum drøfter etiske og eksistentielle emner ud fra egne erfaringer. Læs her

Foredrag: Lokalhistorie Viby

Foredragsrække om Vibys lokalhistorie ved Viby Lokalhistorisk Forening. Læs her

Udflugter

Årets udflugt for seniorer går til Horsens - Horsens Statsfængsel og Horsens Klosterkirke Læs her.

Sorggruppe

Viby Sogn har i samarbejde med Folkekirkens Sociale Arbejde i Aarhus en sorg-og livsmodsgruppe, som mødes hver anden mandag i sognegården. Læs her.

Walk and Talk

Kom og vær med til en wak & talk en søndag formiddag efter kirke. Læs mere her.

Viby Sognegård         Viby Kirke
    Grundtvigsvej 4   Kirkevej 3