Voksne og ældre

Her kan du læse om de mange aktiviteter for voksne og ældre, du kan deltage i ved Viby sogn.

Kultureftermiddage
Den anden og tredje tirsdag i måneden er der gode chancer for både at blive underholdt og oplyst, når der er frikvarter og højskoleeftermiddag i sognegården. Se her.

Sogneaftener
Sogneaftenerne er arrangeret i samarbejde med Ravnsbjergkirken og afholdes skiftevis i de to kirkerSe her.

Højskoledag
En dag med spændende foredrag om eksistens og dannelse. Se her

Menighedsmøde
En gang om året indkalder Menighedsrådet til et menighedsmøde, hvor rådet redegør for regnskabet og fortæller om året, der er gået og året der kommer . Se her

Fredagsfamilie
Fredagsfamilien er for alle med lyst til fællesskab i kirkelig sammenhæng. Aftenen byder på mad, underholdning, sang og andagt. Læs her.

Bare Mænd
Bare Mænd står for hygge, herremad og humor. De mødes normalt den 3. torsdag i måneden. Læs her.

Filmcafé
Filmcafeen byder i forårssæsonen på tre film af den svenske instruktør Colin Nutley. Se her.

Tirsdagsklub
Tirsdagsklubben er for piger i alle aldre. Klubben byder på foredrag, hygge og kaffe og kage. Læs her.

Udflugter
Årets udflugt går i år under jorden. Ned blandt flagermus og oste i Mønsted Kalkgruber.  Se her.

Sorggruppe
Viby Sogn har i samarbejde med Folkekirkesamvirket en åben sorg- og lvismodsgruppe, som mødes hver mandag i sognegården. Læs her.

Besøgstjenesten
Besøgstjenesten ved Viby Sogn består af en dejlig flok besøgsvenner, som hver især tager ud og besøger et menneske i Vibyområdet, som mangler kontakt. Læs mere her.