Voksne og ældre

Sognepræst Henrik Søgaard Mikkelsen holder foredrag i salen

Her kan du læse om de mange aktiviteter for voksne og ældre, du kan deltage i ved Viby sogn.

Frikvarter & Højskole

Den anden og tredje tirsdag i måneden er der gode chancer for både at blive underholdt og oplyst, når der er frikvarter og højskoleformiddag i sognegården. Se her.

Kirkekløver - sammen på tværs

Kirkekløver er et samarbejde mellem en række sogne i Aarhus. Viby Kirke, Ravnsbjergkirken, Ormslev Kirke og Fredenskirken indbyder til en foredragsrække, hvor vi vover at bevæge os ud til kanten af den virkelighed, vi lever i. Se her.

Fredagsfamilie

Fredagsfamilien er for alle med lyst til fællesskab i kirkelig sammenhæng. Aftenen byder på mad, underholdning, sang og andagt. Læs her.

Bare Mænd

Bare Mænd står for hygge, herremad og humor. De mødes normalt den 3. torsdag i måneden. Læs her.

Filmcafé

Filmcafeen byder på tre fantastiske film med historier fra de to verdenskrige. Se her.

Tirsdagsklub

Tirsdagsklubben er for piger i alle aldre. Klubben byder på foredrag, hygge og kaffe og kage. Læs her.

Bibelkreds

Den 1. og 3. onsdag i måneden samles kredsen om en udvalgt tekst i bibelen. Læs her

Samtaleforum

Samtaleforum drøfter etiske og eksistentielle emner ud fra egne erfaringer. Læs her

Sorggruppe

Viby Sogn har i samarbejde med Folkekirkens Sociale Arbejde i Aarhus en sorg-og livsmodsgruppe, som mødes hver anden mandag i sognegården. Læs her.

Kaffekluben

Trænger du til godt selskab og en aftale i kalenderen? Meld dig til tre omgange kaffedrikning i en lille flok på fem + værten. Læs mere her.