Voksne og ældre

Her kan du læse om de mange aktiviteter for voksne og ældre, du kan deltage i ved Viby sogn.

Besøgstjenesten
Besøgstjenesten ved Viby Sogn består af en dejlig flok besøgsvenner, som hver især tager ud og besøger et menneske i Vibyområdet, som mangler kontakt. Læs mere her.

Frikvarter for voksne
Frikvarter for voksne er et tilbud om at blive underholdt og oplyst - eller begge dele. Se her.

Sorggruppe
Viby Sogn har i samarbejde med Folkekirkesamvirket en åben sorg- og lvismodsgruppe, som mødes hver mandag i sognegården. Læs her.

Filmcafé
Filmcafeen byder i forårssæsonen på tre film af den svenske instruktør Colin Nutley. Se her.

Fredagsfamilie
Fredagsfamilien er for alle med lyst til fællesskab i kirkelig sammenhæng. Aftenen byder på mad, underholdning, sang og andagt. Læs her.

Tirsdagsklub
Tirsdagsklubben er for piger i alle aldre. Klubben byder på foredrag, hygge og kaffe og kage. Læs her.

Bare Mænd
Bare Mænd står for hygge, herremad og humor. De mødes normalt den 3. torsdag i måneden. Læs her.