Folkekoret

Koret er for alle sanginteresserede mennesker i alderen 30-90 år. Folkekoret er nu på 25 medlemmer, og vi synger 4-stemmig sang med sopran, alt, tenor og bas.

Koret medvirker ved 4 gudstjenester i Viby Kirke om året, der udover synger koret både til den årlige Forårskoncert og julekoncert, vi her kalder "De ni læsninger".

Du skal ikke kunne læse noder, og der er ingen optagelsesprøve. Koret er gratis at synge med i, til gengæld bliver du forhåbendtlig fyldt af glæde fra sangen og fællesskabet i koret.

Ny korsæson er fra onsdag den 23. august 2017 kl. 19.30-21.00 i Viby Sognegård, 1. sal til venstre.

Korets leder er organist og kantor Christiane Bayer Hvas. Du er velkommen til at kontakte på mail: cbh@vibykirke.dk

Rytmisk kor

Koret er et tilbud for særligt unge mennesker i alderen fra 14-25 år. Det er gratis at synge med, og der er ingen optagelsesprøve.

5 uger inden enten "De ni læsninger" i december eller Forårskoncerten i maj kan man synge med i koret, der øver hver onsdag kl 18-19 i Viby Sognegård op til de føromtalte koncerter.

Er du interesseret, er du velkommen til at skrive til korlederen Christiane Bayer Hvas på mail: cbh@vibykirke.dk

Kirkekoret

Viby Kirkekor er 4 sangere, der synger motet hver søndag ved gudstjenesten. De er dygtige sangere, der hver kan holde deres egen stemme, så vi synger 4-stemmig musik.

Er du interresseret, kan du melde dig som vikar ved at skrive en mail til organist Christiane Bayer Hvas på cbh@vibykirke.dk

Tilmeld dig hvis du vil modtage vores nyhedsbrev.