Koncert med Mirja Klippel og Alex Jønsson

Søndag den 24. februar 2019, kl. 14-15.30

Viby Sognegård får søndag den 24. februar besøg af en duo bestående af sanger og sangskriver finskfødte Mirja Klippel  (f. 1987) og den anerkendte danske jazzguitarist Alex Jønsson (f. 1985).

Mirja blev i 2016  kåret som årets sangskriver Danish Music Award for udgivelsen af hendes debutalbum ”Lift Your Lion” sammen med Alex Jønsson. Derefter har de to turneret rundt i Europa og høstet flotte anmeldelser samt bjergtaget publikum.

Klippel synger om kærlighed, krig og afsavn, hun synger om nomadeliv og næstekærlighed. Mirjas dybe, længselsfulde stemme og spanske guitar skaber musikken som et nødblus af poetiske og personlige sange, der lyser op i selv de dybeste skove og mørkeste sind. Gå gerne ind på alexjonsson.com, hvor man kan se billeder af musikerne og høre deres musik.

Entré 50 kr. incl. en forfriskning undervejs i koncerten.

You Tube: Mirja Klippel - River of Silver

Sangeftermiddag med Christiane Bayer Hvas

Torsdag den 28. marts kl. 14-16 i Viby Sognegård

Højskolesangbogen synges på kryds og tværs. Christiane leder sangen med lidt fortælling, inden vi synger meget.

Midtvejs er der en pause med kaffe og kage á 30 kr.

Alle er velkomne, velmødt!

Sommerkoncert

Onsdag den 22. maj kl. 19.00-21.00 i Viby Sognegård

Folkekoret ved Viby kirke, Ad Hoc koret samt Viby kirkes kirkekor står klar med skønne danske sange alle under ledelse af organist og korleder Christiane Bayer Hvas. Men i år får vi også besøg af en cellist der er på cykel-koncert-turne fra København til Skagen og i den anledning også kommer til Viby sognegård.

Cellisten er uddannet fra Det kongelige danske Musikkonservatorium i København og hun hedder Ida Johanne Kühn Riegels og vil spille i ørefaldende musik for os.

Traditionen tro er det gratis at komme til koncerten, men midtvejs serveres der kaffe og kage á 30 kr, desuden vil højskolesangbøgerne komme frem og alle kan ønske en fællessang, hvis de er hurtige nok.

Velmødt.