Legestuen i Viby Sognegård

Viby Kirkes legestue starter efter en længere pause igen tirsdag den 21. februar. Legestuen foregår i sognegården og vil være åben hver tirsdag mellem 10.15 - 12.00.

Legestuen er for de mindste børn - og deres forælde. Stuen har ingen forkyndende funktion, og man kan derfor deltage uanset ens religiøse overbevisning.

Vi starter med at synge nogle børnesange og lege lidt. Herefter findes der legetøj frem og kl. 11 er der fællesspisning med medbragte madpakker.

Vi har sat service og vand frem, kaffe og te kan købes. Der er god plads i salen til at boltre sig men også til at lege i fred og ro. Der kommer flere større børn fra ca. 1 1/2 år, men alle er velkomne.

Der kommer både dagplejere, bedsteforældre, barslende og hjemmegående. Tænker du, at det kunne være rart for dit barn at lege med andre og for dig at se nogle voksne, så er det måske stedet for dig? Er I en mødregruppe, der synes, der kunne være hyggeligt at mødes ude, er det også en mulighed. 

Så hvem du end er, så er du meget velkommen i Viby Kirkes legestue.

Har du  spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores kirke- og kulturmedarbejder Sanne Noer på tlf. 2444 0292 eller mail kk-medarbejder@vibykirke.dk.