Babysalmesang er for alle. Det kræver absolut ingen forkundskaber at være med.

Babysalmesang udvikler barnets sanser og motorik igennem bevægelse, musik, sang og lyd. Alle disse ting der sker under babysalmesangen udvikler desuden kontakten imellem den voksne og barnet og skaber en endnu tættere forbindelse.

Selve programmet i kirken varer ca. 40 min. Efter Babysalmesang vil der være en kop kaffe/te/vand til dem, som har tid og lyst til at hyggesnakke videre.

Tilmelding

Næste hold starter mandag den 4. november 2019 kl. 11 og slutter den 16. december 2019. Holdet er fyldt op, men man komme på venteliste.

Det første hold i 2020 starter mandag den 13. januar kl. 11og slutter den 2. marts.

Der er åbent for tilmelding til begge hold nu. Send din mail til Caroline B. Thastum på b-u@vibykirke.dk med dit navn, barnets navn, din email og mobilnummer.