Babyer liggende i rundkreds på tæpper

Babysalmesang er for alle. Det kræver absolut ingen forkundskaber at være med.

Babysalmesang udvikler barnets sanser og motorik igennem bevægelse, musik, sang og lyd. Alle disse ting der sker under babysalmesangen udvikler desuden kontakten imellem den voksne og barnet og skaber en endnu tættere forbindelse.

Selve programmet i kirken varer ca. 40 min. Efter Babysalmesang vil der være en kop kaffe/te/vand til dem, som har tid og lyst til at hyggesnakke videre.

Næste hold

Næste hold starter mandag den 30. august og kører over syv uger med afslutning mandag den 11. oktober 2021. På grund af corona-situationens krav om afstand foregår babyssalmesangen i sognegårdens store sal. Alle dage er fra kl. 10-11. Kontakt vores børne- og ungdomsmedarbejder Caroline Thastum på b-u@vibykirke.dk for yderligere information og tilmelding.