Start 14. januar kl. 11

Hvad er Babysalmesang?

Babysalmesang er for alle. Det kræver absolut ingen forkundskaber at være med.
Babysalmesang udvikler barnets sanser og motorik igennem bevægelse, musik, sang og lyd. Alle disse ting der sker under babysalmesangen udvikler desuden kontakten imellem den voksne og barnet og skaber en endnu tættere forbindelse.

Selve programmet i kirken varer ca. 40 min, efter Babysalmesang vil der være en kop kaffe/te/vand til dem, som har tid og lyst til at hyggesnakke videre.

OBS: da kirken er under renovering foregår babysalmesang i sognegårdens store sal på Grundtvigsvej 4.

Næste hold starter mandag den 14. januar 2018 kl. 11.

Holdet forløber sig fra mandag den 14. januar og til mandag den 11. marts. Der er ingen babysalmesang i uge 7.

Forårsholdet starter mandag den 18. marts kl. 11

Der er åbent for tilmelding til forårsholdet nu. Send din mail til Caroline B. Thastum på b-u@vibykirke.dk med dit navn, barnets navn, din email og mobilnummer.