Babysalmesang – En sanselig hyggestund med dit barn

Babyer liggende i rundkreds på tæpper

Babysalmesang er for alle, der har lyst til at give musikken og salmerne videre til deres barn.

Det indbyder til ro og nærvær i en musikalsk ramme med salmerne i centrum - og skaber fortrolighed med kirkerummet.

Vi laver tegn og bevægelser eller bruger forskellige rekvisitter mens vi synger salmer, fx "I Østen stiger solen op", "Lysets engel" eller "Du, som har tændt millioner af stjerner" og så bevæger vi os rundt i kirkerummet, danser, tænder lys, blæser sæbebobler, masserer og kigger på stjerner.

Babysalmesang stimulerer barnets sansemotoriske, følelsesmæssige, sociale og sproglige udvikling.

Det er en aktivitet i din barsel, der giver dig stor nærvær med dit barn. En mulighed for et roligt afbræk i en travl hverdag, hvor kirkens rum giver dig tryghed og ro til at være i kontakt med dit barn.

Babysalmesang er for dig og dit barn mellem 0-12 måneder.

Det er ingen forudsætning, at du kender salmerne eller er vant til at komme i kirken.

Alle er velkomne!

Tilmelding

Der er babysalmesang igen fra mandag den 20. februar kl. 10 og seks uger frem. Det er vores kirke- og kulturmedarbejder Sanne Noer, der leder babysalmesang.

Tilmelding foregår ved at sende en mail til hende på kk-medarbejder@vibykirke.dk

Har du spørgsmål, er du ligeledes velkommen til at ringe på tlf 2444 0292 eller sende en mail på samme adresse.

Der vil max være 10 tilmeldte på et hold.

Hvis der kommer flere end 10 tilmeldinger, opretter vi to hold, hvor andet hold er fra kl 11-12. Du får besked ca. en uge før opstart hvor mange hold der er.

Hver gang er der kaffe og brød til alle voksne - det koster 15 kr.

Babysalmesang er en populær aktivitet, så vi beder om, at du prioriterer din tilmelding og kommer hver uge, med mindre der er sygdom.

Det er også vigtigt, at du sender en mail, hvis du fortryder din tilmelding, så en anden kan få pladsen.

Du modtager en e-mail ca. en uge før start med lidt flere informationer om babysalmesang.