"De ni læsninger"

Onsdag den 12. december kl. 19.00-20.00

Onsdag den 12. december indbydes alle til en traditionsrig aften, dog foregår alt i sognegården, da kirken på det tidspunkt får en indre renovering. Programmet for aftenen er fyldt med fællessang, tekstlæsninger og korsang fra tre kor under ledelse af organist Christiane Bayer Hvas. Læsningerne bliver læst af forskellige mennesker fra sognet og vi kommer til at høre om Skabelsen, Syndefaldet, Marias bebudelse, Jesu fødsel, De vise mænd, Guds ord der blev menneske og til slut om en hymne til Kristus, her imellem kan man høre og synge salmer der passer til de meget forskellige tekster. Efter cirka en times program, bydes der på kaffe og kage á 30 kr, efter denne forfriskning er der mulighed for at vælge en salme eller sang fra vores fine julesanghæfter desuden bliver der fortalt en lille julehistorie af Christiane. Velmødt.

koncert

Søndag den 24. februar 2019, kl. 14-15.30

Viby sognegård får besøg af en duo bestående af finsk fødte Mirja Klippel (f. 1987) der er sanger og sangskriver samt Alex Jønsson (f. 1985) der er en anerkendt dansk jazz guitarist. Mirja fik titlen som årets sangskriver i 2016 givet af Danish Music Award for udgivelsen af hendes debutalbum ”Lift Your Lion” sammen med Alex Jønsson. Derefter har de to turneret rundt i Europa og høstet flotte anmeldelser samt bjergtaget publikum. Klippel synger om kærlighed, krig og afsavn, hun synger om nomadeliv og næstekærlighed. Mirjas dybe, længselsfulde stemme og spanske guitar skaber musikken som et nødblus af poetiske og personlige sange, der lyser op i selv de dybeste skove og mørkeste sind. Gå gerne ind på alexjonsson.com hvor man kan se billeder af musikerne og høre deres musik. Entré 50 kr. incl. en forfriskning undervejs i koncerten.