Tilmelding til konfirmation 2021

Tilmeldingen til konfirmationsforberedelse og konfirmation i 2021 skal ske digitalt med NemID på hjemmesiden folkekirken.dk. Hvis I som forældre har fælles forældremyndighed, skal I begge give samtykke til tilmeldingen.

Den digitale konfirmandtilmelding er åben mellem 1. april og 30. september, men du kan tidligst tilmelde dit barn året før konfirmationen.

Link til tilmelding - klik her
Linket åbner en ny side hos folkekirken.dk. Tilføj her venligst barnets skole og klasse i feltet "Yderligere kommentarer".

Hvis du har brug for at tilmelde dit barn senere, eller behøver hjælp til tilmeldingen, er du velkommen til at kontakte kirkekontoret her

Hvis dit barn er døbt i udlandet eller et andet kristent trossamfund, skal du aflevere en kopi af dåbsattesten på kirkekontoret.

Har du spørgsmål til undervisningen, hvorfor, hvordan, skal vi eller skal vi ikke, så er du altid meget velkommen til at kontakte en af kirkens præster, se kontaktinformationerne her.