DropInDåb og DropInVielse

Brudebuket og voksen ved dåb

I Aarhus Søndre Provsti holder vi endnu engang DropInDåb. Her er det muligt at komme forbi og blive døbt en fredag eftermiddag, ganske uden tilmelding.

Det er aldrig for sent at blive døbt! Men måske passer den klassiske barnedåb søndag formiddag bare ikke lige dig.

For tredje år i træk samarbejder alle kirkerne i Aarhus Søndre provsti om at holde DropInDåb. Der er ingen tilmeldingskrav og du kan bare møde op og blive døbt. Det eneste du skal medbringe er billede-id og hvis du er under 18 år skal du medbringe tilladelse fra forældremyndighedshavende.

Det sker fredag den 12. november 2021 i Ravnsbjergkirken i Viby. Kl 16 -18 er der DropInDåb og mellem kl. 18 - 19 er der DropInVielse.

DropInDåb er for dig som ønsker at blive døbt under lidt mere uformelle former. Du kan både komme alene eller komme sammen med enten gæster, familiemedlemmer eller venner som du ønsker at dele dåbshandlingen med. DropInDåb er en stemningsfuld aften med plads til alle.

Som noget nyt vil vi i år holde DropInVielse fredag aften – efter DropInDåb.

DropInVielse er for alle som ønsker at blive gift og som gerne vil blive det ’uden for meget postyr’. Tag blot din elskede under armen og medbring en prøvelsesattest (som I skal bestille via borger.dk, ca. en måned i forvejen). Vi står klar med kirkerum, præster og orgelmusik og er klar til at vie jer – ganske uden tidsbestilling. I må komme alene som par – bare jer to, eller I må tage nogle gæster med som I ønsker at dele vielsen med. Uanset hvor mange I kommer, så glæder vi os til at tage imod jer og til at fejre jeres kærlighed sammen med jer.