Miniferie til Saxild Strand

Hygge på veranda på Saxild Strand

Sogneferien 2021 går til Saxild Strand fra torsdag den 26. august til søndag den 29.

I år er måske sidste chance for at besøge Saxild strand, der er sat til at skulle lukke ned næste år.

Tag med på ferie fire dage, tre overnatninger, underholdningsprogram alle dage allerede, helpension uden drikkevarer og et besøg på Gylling Museum med foredrag om Karen Jeppe. Ferien slutter med en lækker frokost, hvorefter bussen kører tilbage til Viby.

Der er afgang fra parkerings-pladsen ved Viby Kirke torsdag den 26. august kl. 10:30 og  hjemkomst søndag 29. august kl. ca. 14.30.

Det hele inkl. transport kan du få for 3000 kr.

Pengene indbetales i Jutlander Bank på Viby Torv på konto  nr. 8140 2073717127.
Man betaler ved tilmelding senest 10. august. Medbring kvittering for indbetalingen.

Download det fulde program her: Sogneferie ved Saxild Strand.

Yderligere information

For yderligere information kontaktes Rita Poulsen på telefon nummer 23 36 06 83 eller Caroline B. Thastum på mail b-u@vibykirke.dk.

Besøg også Saxild Strands hjemmeside.

To smukke damer på strandenForedragSpil på plænen