Udflugter

I Viby Sogn afholdes der hvert år den anden tirsdag i maj en heldagsudflugt for seniorer.

De frivillige ved Frikvarter for Voksne og Kirke- og kulturmedarbejderen hjælper hinanden med at gøre dagen fornøjelig. Vi lægger særligt vægt på det gode samvær og på at tilrettelægge dagen, så dårligt gående også kan nyde udflugten.

Derudover arrangeres eftermiddagsudflugter i lokalområdet. Vi har fx. været på Fristedet Skæring, Saxild Strand og i Væksthusene Har du et godt forslag, så giv det gerne videre til Kirke- og kulturmedarbejderen.

Hold øje med sognebladet, hjemmesiden og hylden i sognegården, hvor de kommende arrangementer omtales

For flere informationer kontakt Kirke- og kulturmedarbejder Lisbeth Krabbe på kirkemedarbejder@vibykirke.dk og tlf. 86148212

Tirsdag den 9. maj 2017, kl. 10.00-17.00

Med rejseleder på eventyr omkring smukke Vrads i Østjylland

I år skal Viby seniorerne på udflugt med en erfaren rejseleder og skøn fortæller. Vi skal på et lille eventyr til bl.a. Vrads Kirke og byens købmandshandel, som drives af frivillige. Her kan du købe varer, du husker fra en svunden tid.

Rejselederen, som vi er så heldige, at få med på turen, hedder Benedikte Ehlers, som holdt et meget dejligt foredrag i Sognegården i november 2016.

Undervejs skal vi have frokost i et smukt orangeri, og eftermiddagskaffen indtages på Benedikte og hendes mand Pouls fantastiske landsted ”Fløjelshøj”, som ligger lige ned til Salten å.

Udflugten koster 300 kr.

Tilmelding og betaling til Lisbeth Krabbe, kirkemedarbejder@vibykirke.dk tlf. 86148212 eller 22851363

Tilmeld dig hvis du vil modtage vores nyhedsbrev.