Sorg- og livsmodsgruppe

Når vi mister et nærtstående medmenneske, kan vores verden gå i stykker. Og det uanset om den mistede blev 26 eller 86 år. Kærligheden dør ikke, den bliver til sorg. Det kan give sig udtryk på mange måder: Intet giver mening, alt er gråt, de andre ingenting forstår, og man vil ikke belaste de andre i familien med sin sorg.

At møde andre i en lille gruppe på 8 kan blive en vigtig støtte i en meget svær tid. Støtten er selve det at mødes med ligesindede og sammen genkende de blandede følelser af sorg/savn og taknemmelighed, og måske vrede og lettelse. Det er ikke kun tungt, der er også plads til smil.

Viby Sogn har i samarbejde med Folkekirkesamvirket en åben sorg- og livsmodsgruppe, som mødes hver anden mandag fra kl. 15 – 17 i Viby Sognegård. Interesserede kan få en plads i gruppen, når der er plads.

Hvis du vil vide mere, må du meget gerne kontakte sorggruppeleder Lisbeth Krabbe på 86148212 / 22851363 eller kirkemedarbejder@vibykirke.dk

Tilmeld dig hvis du vil modtage vores nyhedsbrev.