Sogneferie

Årets sogneferie går til Dronningens Ferieby i Grenå

Mandag den 21.08 til torsdag den 24.08

I år går sogneferien til et nyt sted. Mandag den 21. august kører vi forventningsfulde afsted til en lille oase af natur og forplejning: Dronningens Ferieby i Grenå.

Dronningens Ferieby er en handicapvenlig luksusferieby tæt på stranden i Grenå. Husene blev gennemrenoverede i 2015. De ligger tæt sammen med hver sin terrasse, og der er let adgang til det smukke fælleshus, hvor vi samles til måltider, samvær og underholdning.

Der kan bo 3 i hvert hus. To i dobbeltværelse og 1 i enkeltværelse. Pris 3200 kr. pr. person i dobbeltværelse og 3400 kr. pr enkeltværelse.

I prisen er foruden bus, forplejning og underholdning også inkluderet 2 halvdagsudflugter: den ene til Ebeltoft, den anden til Gl. Estrup, som i 2017 har en særudstilling i anledning af Aarhus som europæisk kulturby.

For flere informationer og tilmelding, kontakt Lisbeth Krabbe på tlf. 86148212 eller 22851363. Eller skriv til kirkemedarbejder@vibykirke.dk

Se også folder om ferien på hylden i Sognegården.

Klik her for at se billeder fra tidligere sogneferier

Tilmeld dig hvis du vil modtage vores nyhedsbrev.