Frikvarter for voksne

'Frikvarter for voksne' er et tilbud om at blive underholdt eller oplyst....eller begge dele smiley
Det foregår i Viby Sognegård den 2. tirsdag i måneden kl. 14.00 - 16.00 fra september til og med december samt fra janaur til og med april. Se kalender her

Foruden udefrakommende underholdning, synger vi sammen fra Højskolesangbogen og drikker kaffe. Som noget helt særligt får vi hjemmebag til kaffen, det sørger 4 skønne frivillige for.

Det hele koster 30 kr. og du skal bare møde op på dagen i Viby Sognegård på Grundtvigsvej 4 i Viby.

Hvis du er dårligt gående, kan du få en deletaxa ved at kontakte Hillebert Christensen på telefon nummer 53 53 82 89 eller via mail: hille@webspeed.dk

Se billeder her

Sigøjnernes kultur og historie

Tirsdag den 11. september kl. 14

Jacob Hogrebe
”Sigøjnernes kultur og historie”

Jacob Hogrebe er uddannet socialpædagog og har i sit virke med andre mennesker altid haft sans for at få de skæve og sårbare mennesker ud blandt andre mennesker og i verden med deres historie.

Jacob Hogrebe fortæller om sigøjnerne, deres historie og kultur og krydrer foredraget med musikalske indslag.

"Jeg har ledet orkestret De Spittergale i 28. De fleste af medlemmerne har været i kontakt med det psykiatriske system. Gennem 20 år har vi samarbejdet med den ungarske roma musik/dansetrup Romano Suno og lavet fælles forestillinger. Det har været et fantastisk bekendskab, som også åbnede døren for mig til andre sigøjnergrupper i Bulgarien, Rumænien og Kosovo. Jeg vil fortælle om de mange positive oplevelser vi har haft sammen med sigøjnerne".

Viby Kirkes historie i ord og billeder

Tirsdag den 9. oktober kl. 14

Henrik Søgaard Mikkelsen

Henrik Søgaard Mikkelsen er sognepræst i Viby Kirke.
Kirken har en helt utrolig spændende historie. Kirken har været tilknyttet den gamle kongsgård, hvor blandt andre Harald Blåtand og Svend Tveskæg har haft sin gang i forbindelse med søvejen og handelsgangen i Århus havn Aros. Hør mere om kirkens og områdets historie.

Livsfortælling og sang

Tirsdag den 13. november kl. 14

Sidste efterår startede en ny tradition op. En eftermiddag med sang og en lokal livsfortælling. Det fortsætter vi med i år.
Derfor starter denne eftermiddag med fællessang ved organist Christiane Bayer Hvas. Efter kaffen vil der være en livsfortælling på programmet.

Julehygge med præsterne

Tirsdag den 11. december kl. 14

Præsterne fortæller julehistorier, der skal synges nogle gode adventssange og måske julesange. Der bliver også tid til kaffe og lagkage.