For venner og værter

Besøgstjenesten ved Viby Sogn består af en dejlig flok besøgsvenner, som hver især tager ud og besøger et menneske i Vibyområdet, som mangler kontakt og har ønsket at få besøg til en kop kaffe, en gåtur, et spil eller hvad I bliver enige om.

Der er ingen formelle krav til besøgsvenners kompetencer. Men det er vigtigt at kunne lytte og holde aftaler. Besøgsvennen skal ikke påtage sig opgaver, som hører under hjemmeplejen.
Der er ingen faste krav til hvor ofte, der er besøg, det aftales i de enkelte tilfælde.

Kirke- og kulturmedarbejder Lisbeth Krabbe hjælper med at skabe et godt match bl.a. ved at være tilstede ved det første møde mellem besøgsven og vært.

For flere oplysninger kontakt gerne Lisbeth Krabbe på kirkemedarbejder@vibykirke.dk eller tlf. 86148212

Tilmeld dig hvis du vil modtage vores nyhedsbrev.