Bare mænd

Hygge, herremad og humor

Vi er mænd, der mødes en gang om måneden, til uformelt samvær med et godt måltid mad og et indlæg fra en, der har noget spændende at fortælle.

Vi mødes normalt den 3. torsdag i måneden fra kl. 17.00 - ca. 20.00

Januar: ikke møde
December: 2. torsdag

Datoer forår 2017:

16. februar: Film fra det gamle Viby v/ Henning Knudsen

16. marts: Vi hygger os og snakker over en bid smørrebrød. For dem, der har lyst er der salmesangaften i kirken fra kl. 19.30 - 21.00, hvor organist Christiane Bayer Hvas vil præsentere nye salmer

20. april: Vi laver mad og spiser sammen

18. maj: Jagten på nordlyset – en rejsebeskrivelse v/ Henrik Søgaard Mikkelsen

Tilmelding: Ikke nødvendig

Program:

Alle kan få indflydelse på programmet, men programgruppen sørger for det praktiske.

Vi tror, at det for mænd

- er godt at høre noget fra andre

- godt at spise sammen

- og godt at få en snak med andre mænd.

Hvad vil vi?

Vi vil lave månedlige samværsmøder for mænd på egne præmisser. Et uformelt samvær, der ikke kræver noget af dig og giver mulighed for samvær.

Det vil være et tre timers møde fra kl.17-20 så vidt muligt den tredje torsdag i måneden fra september til maj med følgende indhold, der naturligvis vil blive tilpasset, efterhånden som ønsker og behov opstår:

- købt smørrebrød/eller vi går i køkkenet og laver maden selv.

- Indslag/foredrag/film af deltagere, der har lyst eller en ude fra kommende.

- Kaffe/kage og tid til en god snak.

Her ud over vil vi arrangere en årlig studietur/udflugt.

Vi har flere ideer, men det vil vi tage op i gruppen, så det bliver fælles ønsker og tiltag.

Hvad kan vi mere byde på?

Vi vil arbejde for, at det bliver et omsorgsfuldt, lystbetonet samvær med fællesskabsfølelse. Sognepræst Henrik Søgaard Mikkelsen vil så vidt muligt altid deltage på frivillig basis.

Vi er en del af Folkekirkens tilbud - men specielt til mænd.

Tilmeld dig hvis du vil modtage vores nyhedsbrev.