Legestue

Legestuen holder lukket henover sommeren, men åbner igen den 7. august kl. 10.15-12

Her er muligheden for, at børn kan mødes med andre jævnaldrende og være sammen i hyggelige omgivelser. Det er samtidig også en god lejlighed for mødre, fædre, bedsteforældre, barnepiger, dagplejer mm. til at mødes i et fællesskab, hvor børnene er i centrum.

Den første halve times tid er der fri leg og hyggesnak på programmet. Derefter synger og danser vi i ca. 15-20 min. Så er det tid til madpakker og kaffe/te. Når sulten er stillet, kan børnene lege videre.

Alle er velkomne – her er ingen tilmelding.

Kontakt:

B&U-medarbejder Caroline B. Thastum

Tlf.: 86 14 42 01. Mail: b-u@vibykirke.dk

Førstehjælp

Tirsdag den 4. september kl. 10.15

Vi får besøg i legestuen af Anders Bjøreng fra Bjøreng klinik i Aarhus.
Anders er uddannet førstehjælpsinstruktør fra Beredskabet Nordjylland foruden lægeeksamineret fysiurgisk massør.

I dette kursus gennemgår vi følgende:

• Førstehjælp ved fremmedlegemer i luftvejene.

• Førstehjælp ved hjertestop.

• Førstehjælp ved forskellige typer af småskader.

Kurset er en blanding af teori, dialog og praksis. Vi tager udgangspunkt i jeres hverdag, så har I specifikke ønsker, så får vi flettet dem ind i undervisningen. Den første time bliver brugt på gennemgang og øvelse af førstehjælp ved hjertestop samt fremmedlegemer i luftvejene. Den sidste halve time bruger vi på at gennemgå emner, som I har lyst til at gennemgå. Det kunne f.eks. være førstehjælp ved buler, forbrænding eller hjernerystelse. Det er helt op til jer.

Varighed: 1,5 time

Kurset har fokus på børn imellem 1-3 år. Der er begrænsede antal pladser og tilmelding er derfor nødvendig.
Tilmelding til børne- og ungemedarbejder Caroline B. Thastum på mail: b-u@vibykirke.dk.