Juniorkonfirmander

Viby Kirke inviterer hvert år sognets 3. klasses elever til Juniorkonfirmandundervisning. Vestergårdsskolen, Viby Skole og Interskolen er tilknyttet Viby Sogn.

Juniorkonfirmandundervisning er et frivilligt og gratis tilbud, hvor børnene bliver introduceret til den lokale kirke og kristendommen.

I skoleåret 2018/2019 starter vi Juniorkonfirmandundervisning i Viby Kirke og Sognegård op i efteråret 2018.

Undervisningen varetages af Viby Kirkes præster Lise Barnkob og Henrik Søgaard Mikkelsen, samt B&U-medarbejderen Caroline B. Thastum.

Børnene modtager et brev med en invitation fra kirken på hjemadressen. Skulle brevet udeblive, så kontakt B&U-medarbejderen Caroline B. Thastum på b-u@vibykirke.dk eller 86144201

Sted og telefonnummer
Vi tager af og til billeder i undervisningen til brug på vores hjemmeside: www.vibykirke.dk. Hvis du/I ikke ønsker, at billeder af jeres barn kommer på hjemmesiden, sæt da kryds her.